Pszichoterápiás Rendelés

A PszichoTrend Klinikai Pszichológiai és Pszichoterápiás Magánrendelő elsősorban felnőtteknek nyújt egészségügyi szolgáltatást, valamint 16 évet már betöltött serdülőknek.

Rendelőnk Miskolc belvárosában a Csengey Gusztáv utcában található, mely a város környéki településekről érkező kliensek számára is kényelmesen elérhető. Exkluzív környezetet biztosít mind a pszichodiagnosztikai munkához, mind az egyéni és a csoportpszichoterápiás beavatkozások számára.

Mi a különbség a pszichiáter és a pszichológus vagy a pszichoterapeuta között?
A legfontosabb különbség az, hogy egy pszichiátert orvosi képzésben részesítettek és orvosi végzettséggel rendelkeznek. A pszichológus alapképzettség ami nagyon sok területén alkalmazható az életnek. A gyógyítással a klinikai szakpszichológusok foglalkozhatnak.
Pszichoterapeuták Magyarországon klinikai szakpszichológusok és szakorvosok lehetnek, közöttük pszichiáterek is, akik további pszichoterápiai szakképzésben részesültek.

Milyen problémával fordulhat a szakrendeléshez?
Leginkább szorongással, pániktünetekkel, fóbiás, kényszeres állapotokkal, hangulatzavarokkal, depresszióval, a szexuális élet zavaraival, homoszexualitással összefüggő probléma körrel, identitás zavarokkal, személyiségzavarral, veszteség, gyász, várandósság, öregedés, munkahelyi konfliktusok, valamint életvezetési problémákkal küszködő személyek számára tudok szakszerű segítséget, terápiát biztosítani.

Összegezve: minden kérdésben fordulhat hozzám, ami Önt foglalkoztatja, szenvedést jelent az Ön számára, szeretné életminőségét javítani és hajlandó időt, türelmet és elköteleződést is vállalni a változásában.

Pin It on Pinterest

Share This