„Rendkívül hasznos volt a képzés. Betekintést nyerhettünk a pszichológusokat, klinikai pszichológusokat érintő joganyagokba és gyakorlati példákon keresztül világították meg azokat a szakmai helyzeteket, amelyekben leginkább hasznosíthatjuk az itt szerzett tudást.”

dr.Budavári-Takács Ildikó

„Számomra nagyon hasznos továbbképzés volt. Érthető vagy többnyire jól használható válaszokat kaptam és hasznos tanácsokat a működésemhez.”

orvos résztvevő

„Hiánypótló, összeszedett, alapos. A szakmában dolgozók mindegyikének kötelezővé kellene tenni. Képzést vezetők rendkívül segítőkészek, gyakorlati kérdések behozatalára is lehetőséget adnak.”

Dudás Ferenc

„A mindennapi működésem során felmerülő hús-vérproblémákat érintettük. Korrekt, összeszedett elmélet a megfelelő arányban társult a megvitatással. Külön sokat adott egy konkrét példa csoportos átbeszélése a képzést tartó szakemberekkel.
A szakszervezeti csoportomba is viszem mindenképpen tovább a hírét, mert hasznos kérdésfelvetésekre hasznos válaszokat ad. Köszönöm.”

Fehér Tibor

„Értékválasztás és jogszerűség
Tisztábbak a terápiás kapcsolat és az ebből fakadó jogszerű adatkezelés összefüggései és döntése szempontjai.”

Mondok Árpád

„- Sok, gyakorlatias, hasznosítható infóvolt.
–   Erősen javasolt, hogy legyen része a pszichológus képzésnek a jogi tudás.
–   A gyakorlatban nehezen alkalmazható részekben újra szabályozás lehessen
–   A sok, gyakorlatias hasznosítható infót laza, szeretős légkörben adták át.
–   Valójában interaktív volt.”

D. Nagy Anikó

„Kedves Éva! Úttörő, hősi munkát végzel már nagyon sok éve. Leglényegesebb, amit kaptam, az a szemlélet, amit közvetíteni igyekszel már régóta.”

Kondorné Orosz Ágnes

„Tisztánlátást segítette, gyakorlati példákon keresztül életszerűvé vált a behozott „tananyag”.
Viszont rengeteg dilemmát is felvet az oktatási területről. Erre jó lenne egy ágazatspecifikus képzés.”

Szappanos Tünde

„Sok sikert az úttörő munkához. A képzés sok hasznos aspektusból világosabbá tette a betegjogi kérdéseket. Számos nyitott kérdést is felvetett. Várom a konkrét alkalmazásba ültetését az elhangzottaknak. Köszönöm a nyitottságot erre a konzultációra.”

Vári-Detre Ferenc

Pin It on Pinterest

Share This